Avatar billede caspersch Nybegynder
05. november 2009 - 18:34 Der er 13 kommentarer og
1 løsning

Feedback på side om avisabonnementer

Jeg vil gerne have lidt feedback på mit website / system som køre her:
http://avisabonnement-tilbud.dk

Målet er at sælge, både via Adwords og organsike resultater fra Google.

Skyd løs. Hvad mangler jeg - også i SEO øjesmed?

Vh. Casper
Avatar billede Slettet bruger
05. november 2009 - 20:14 #1
SEO ved jeg ikke en skid om (udover hvad det betyder) : )

Man (OK "denne anmelder") får indtryk af, at der er en "tabel" nederst = at jeg kan få endnu større rabatter/gaver... Men det er bare links til artikler (søgemaskine-hit-ord-ansamlinger aka. bullshit) - skuffende.

Siden er pæn og ballanceret med runde hjørner osv, men parketgulv (ikke våd asfalt?)
Der mangler lidt sizzle:
"lige på og hårdt - nyheder der gør ondt - read all about it - før din nabos datter"

Det må blive et 7-tal (på 13-skalaen)
05. november 2009 - 20:04 #2
Websiden er god derved at du placerer det centrale budskab, koeb avisabonnementer, klart og tydeligt og uden nogen omstaendigheder.  Du giver de rigtige oplysninger (med et par spoergsmaalstegn, se nedenfor) og oplysningerne er nemme at finde.  Du giver ogsaa yderligere relevant information for eksempel om opsigelse af abonnement.  Saa i den henseende er det lykkedes dig at skabe en passende webside.

Kan den forbedres?  Alt kan vel forbedres, og nu du spoerger har jeg et par bemaerkninger:

Tilmeldingsformularerne er alt for gnidrede og tilmed i farver der kan vaere vanskelige at laese.  Er det noedvendigt med hele formularen paa hver side (saa formularen skal kaempe med salgsoplysningerne om plads?)  Eller skulle hver side have en stor og indbydende knap der siger:  "Jeg er interesseret...." eller "Ja, jeg vil gerne...." og ved klik paa knappen tages brugeren saa til bestillingsformularen der saa har en hel side at brede sig paa og kan skrives saa den kan laeses.

I det hele taget er jeg paa flere punkter uenig med dit farvevalg.  Lysegraa tekst paa lyseregraa/hvid baggrund er ikke let at laese (som BT's formular,) og hvidt/lysegraat paa moerkegraat er heller ikke indbydende.  Du har ret i ikke at poppe det op, fordi avislaesere formodenligt er mere serioese, men lidt mere indbydende farver og bedre kontraster mellem tekster og baggrund.

Personligt er jeg modstander af bevaegende billeder paa websider der skal bringe et budskab (saasom et salgsbudskab.)  Jeg synes de bevaegende billeder distraherer.  Og saa tager de tid.  Paa BT siden tager det adskillige sekunder (= evigheder naar det gaelder om at fastholde opmaerksomheden paa vor tid's mennesker) foer der kommer noget meningsfuldt.

Der mangler et par konkrete oplysninger.  Vil Jyllandspost abonnementerne blive leveret i udlandet til den angivne pris?  (For BT og Information staar der at der kommer porto paa.)  Hvor kommer vurderingerne fra? (Jeg gaar ud fra at "Vudering" skulle vaere "Vurdering."  Ellers har jeg et nyt spoergsmaal:  Hvad er vudering?")  Hvordan betales der for abonnementerne?  Fylder man formularen ind og saa kommer der en regning?  Og leveres avisen saa med det samme eller foerst naar opkraevningen er kommet og er betalt og betalingen registreret?  Kunne du udvide med online betaling?

Hvad SEO angaar saa har jeg ikke saa meget forstand derpaa, man maaske skulle du i meta oplysningerne give nogle keywords paa engelsk saa som "Danish newspapers," "newspaper subscription," ...

Jeg haaber mine bemaerkninger vil vaere nyttige (og ikke forekommer unoedig kritiske,) og held og lykke med forehavenet.  Hvis du kunne faa det lavet saaledes at portoen for levering af Information til Belgien er indbefattet i prisen saa tror jeg at jeg bestiller et abonnement.
Avatar billede caspersch Nybegynder
05. november 2009 - 20:21 #3
Hej Christian,

Mange tak for din kritik, det er værdsat. Aller først så vil jeg nævne at de sider jeg linker til (i formularen), ikke har noget med min side at gøre. Jeg modtager en kommision, for hvert avisabonnemet jeg sælger. Og det er som sådan også hele formålet med websitet - at sælge avisabonnementer.

Artiklerne er skrevet, så folk der eksempelvis vil opsige et avisabonnement kommer ind på min side, og læser om hvordan de skal opsige et avisabonnement. Når de har læst artiklen, så kunne det være de blev fristet af et af mine tilbud nederst på websitet.
Mange af de mennesker, der vil opsige et avisabonnement, har netop gjort brug af sådan et tilbud. Og det virker tilsyneladende, kan jeg se - så den bliver altså. Men jeg er helt enig, hvis jeg blot havde til hensigt at fortælle hvordan man opsiger et avisabonnement, så er der ingen grund til at have mine tilbud der.

Jeg annoncere for siden via Google Adwords, det er derfor vigtigt at jeg ikke præsentere for meget andet, end det det egentlig handler om .

Igen tak for dit indlæg.

Med venlig hilsen
Casper Schneider
Avatar billede caspersch Nybegynder
05. november 2009 - 20:24 #4
TANKER - Jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg skal tolke dit indlæg :-). For mig handler det om at skabe flest mulige avisabonnement leads:

Artiklerne er naturligvis til for at skabe traffik fra søgemaskinerne - det er ingen hemmelighed :-).

Jeg tvivler på for meget sizzle / og min nabos datter, vil skabe mere salg :-)

Men tak fordi du ville bruge lidt tid på mit indlæg :-)

Med venlig hilsen
Casper Schneider
05. november 2009 - 20:46 #5
Saa det eneste der er dit produkt (og som du bad om kommentarer paa) er forsiden?  I saa fald forstummer jo de fleste af mine bemaerkninger.  (Men det skulle du vel egenligt have fortalt.)  Men saa forstaar jeg ikke hvorfor aviserne laver saa triste sider og saa gnidrede abonnements-formularer.

Jeg giver dig ret (og T4NK3R lidt uret) med hensyn til at undgaa sizzle med hensyn til maalgruppen for denne webside.

Jeg ville selv have kommenteret paa parketgulvet men jeg stroeg det for ikke at virke for negativ.  Det er maaske ikke den mest relevante baggrund for at saelge avisabonnementer.  Et alternativt, for aviser, kunne vaere en avisside med smaa rubrikannoncer.
Avatar billede caspersch Nybegynder
05. november 2009 - 20:58 #6
Hej igen,

Ja - det er jeg ked af jeg ikke fik nævnt. Kampagnerne udbydes af forskellige affiliatenetværk som brand2brand.com og addservice.dk.

Jeg har et andet website, i samme kategori: http://aviser.nu som henter en masse relevant organisk traffik fra Google.

I øvrigt, det system som køre her, køre også på en række andre websites: http://mobilt-internet.dk , http://laan-penge-her.dk o.s.v. indenfor hver ders niche-område. Lige nu har jeg stor fokus på at få banket http://avisabonnement-tilbud.dk op, så vil jeg efterfølgende tage de andre nicher en af gangen.

Hvis det har interesse, så leger jeg lidt med en version 2, som køre i test her: http://spil-bingo-banko-poker.dk dvs.

Det jeg har lavet med http://avisabonnement-tilbud.dk , det ved jeg virker og sælger. Så der er nok ikke de store ændringer jeg har i sinde at lave, nærmere hvis i havde nogle ideer til hvordan jeg kan få skabt endnu mere salg.

Med venlig hilsen
Casper Schneider
Avatar billede Slettet bruger
05. november 2009 - 21:45 #7
Er det ikke lidt utilfredsstillende ?
Hele "ideen" virker lidt formålsløs (altså, bortset fra at du kan tjene lidt penge på det)

Jeg havde egentlig håbet, at det du havde gang i, var en ny type "abonnement"
- hvor man fik adgang til mange avisers betalingsversioner med kun eet medlemsskab.

Men det gælder åbenbart bare om at komme op i øjenhøjde på Google og få folk til at klikke på dine links (i stedet for avisernes/bankernes/kasinoernes egne)
Avatar billede caspersch Nybegynder
05. november 2009 - 21:49 #8
Hej Tanker,

Jo da, det er meget fint at du gider bruge tid på dt her. Men jeg tror du har misforstået formålet med websitet - det var bare det :-).

En vudering / og gode råd, skal jo helst hænge sammen med formålet med websitet :-). men jeg er slet ikke utilfreds :-).

Med venlig hilsen
Casper Schneider
Avatar billede caspersch Nybegynder
05. november 2009 - 21:53 #9
Lidt salg vil jeg nok også mene er en underdrivelse, jeg kan se på min statistik for i dag, at der har været over 12leads / salg på avisabonnementer, på en jolde vinter torsdag. Så jeg tror det kunne blive en rigtig fornuftig forretning, når jeg har fået bygget mine websites helt op - og banket dem i vejret på Google...
Avatar billede caspersch Nybegynder
06. november 2009 - 20:56 #10
Hvis der er nogle der har flere kommentare, så smid dem endelig. Ellers bliver der uddelt point i morgen.
Avatar billede caspersch Nybegynder
07. november 2009 - 16:22 #11
Smid nogle svar, jeg har lavet lidt ændringer. Blandt andet et RSS feed.
08. november 2009 - 06:00 #12
Svar fra mig.
Avatar billede caspersch Nybegynder
08. november 2009 - 09:34 #13
I øvrigt, så kan det være det her har interesse for nogle af jer:
http://avisabonnement-tilbud.dk/webmaster/
Avatar billede ennovation Nybegynder
12. november 2009 - 11:16 #14
Hej Casper,


Jeg har kigget lidt på den diskussion der ligger her omkring dit site og jeg er uenig i nogle af de ting der bliver nævnt.

1. Hvis du fokuserer på google så lade værd med at spilde tid på Meta tags - dem bruger de ikke og har ikke gjort det i lang tid.
http://www.youtube.com/watch?v=jK7IPbnmvVU

2. Rent SEO mæssigt kan jeg sige et par ting:
- dit keyword "avisabonnementer" er i din URL. ++
- du bruger et h1 tag hvor dit første ord er avisabonnementer. ++

- din sidetitel er på 66 tegn, Google truncater på 65. -
- din sidetitel anvender dit keyword "avisabonnementer" 2 gange. --
(Prøv i stedet noget lignende: Avisabonnementer: Vi har rigtig gode tilbud på dine nyhedsaviser) 64 tegn

- Din forside har et optimeringsscore på 23% i forhold til at opnå en top-10 placering på Google. --

Du har alt for få inbound links, jeg foreslår at du foretager noget linkbuilding.





Ønsker du den fuldstændige rapport kan du kontakte os for at høre nærmere.

MVH
ennovation
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Alle kurser indenfor Microsoft 365 – både til begyndere og øvede.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester