Avatar billede bas Forsker
18. september 2009 - 14:11 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Outlook 2003 - ophæv blokering

Hej

Hvor / hvordan får man Outlook 2003 til at frigive / ophæve blokeringen fra mails, som Outlook har blokeret, og hvordan forhindrer man, Outlook blokerer for mails fremover?

På forhånd tak.

Mvh. Martin
Avatar billede kgkg Nybegynder
18. september 2009 - 15:23 #1
Funktioner | Indstillinger | klik på uønsket e-mail... knappen
Avatar billede tlaursen Nybegynder
18. september 2009 - 21:22 #2
Sakset fra http://www.fnsupport.dk/art-outlook.php

Klik på Start > Kør og skriv regedit.exe i adressefeltet og klik derefter på OK, - så åbner din registreringsdatabase. Find den nøgle der hedder:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Outlook\Security

Klik øverst i menuen på Rediger > Ny > Strengværdi og opret en ny streng ved navn Level1Remove. Højreklik herefter på den nye streng "Level1Remove" og vælg rediger. - og skriv så de filtyper som du ønsker Outlook skal acceptere som vedhæftede filer. Filerne skal listes på følgende måde: .com;.bat:.exe;.zip - altså de ønskede filtyper med et punktum foran filtypen, og adskilt af semikolon. Klik på OK, - gem ændringer og genstart computeren.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester