Avatar billede zoke87 Nybegynder
24. juni 2009 - 15:28

Hvilken MacBook?

Hej alle sammen,

Jeg står og vil gerne købe mig en MacBook. Jeg har bare lige noget jeg skal have på det rene.

Jeg er hverken personen til virkelig gamer, men vil gerne have muligheden for at kunne køre nogle spil stadig, men den skal mest bruges til internet og skolearbejde.

Og da jeg skal have den med i skole, overvejer jeg også at investere i en 13" i stedet for en 15". Men vil en 13" blive for lille?

Og jeg kan se at den billigste Mac koster 9000 kr., og dernæst kommer en upgraderet mac til 11.000. Og så vidt jeg kan se er den eneste forskel vel at der er et andet grafikkort i, og så har den en lidt større processer. Kan det passe? Og hvor stor er forskellen så på de to. Er der 2.000 kr. forskel?

Og vil også gerne have Office pakken til den, men den er rimelig dyr. Nogle der ved hvor den kan skaffes billigt?

Mvh. Martin
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester