Avatar billede smutti Nybegynder
05. juli 2001 - 18:11 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Problemer med frontpage og word 2000

Jeg har en del problemer når jeg bruge frontpage og word 2000. Specielt hvis jeg skifter skrift. Det hele går ned ,først sort skærm, derefter blå skærm hvor der står at jeg kan trykke en tilfældig tast for at vende tilbage. Det lykkes som regel ikke ! Det ender tit med at jeg må afbryde computeren helt. Derved går en del arbejde tit tabt.Er der nogen der har oplevet dette og ved hvad man kan gøre. Jeg har prøvet at instalere programmerne oven på og brugt ret og find fejl funktionen. Det hjælper kun i kort tid. Program : MC Office premium 2000.
Avatar billede Slettet bruger
05. juli 2001 - 18:34 #1
Prøv at tjekke microsoft\'s update for office, det kan være der ligger en opdatering, som kan klare dit problem. Du kører ME ikke?
Avatar billede smutti Nybegynder
05. juli 2001 - 22:01 #2
Det kan jeg da prøve.Jeg kører med Windows 98 2. udgave. Den har jeg opdateret tit.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester