Avatar billede peeg Nybegynder
18. februar 2009 - 15:43

Serif DrawPlus 4,0 og/ell. 6,0

Når et af ovenstående programmer installeres på min pc, så er det ikke længere muligt at starte mit gamle program Micrographics Windows Draw -hvorfor? Mit os er windows xp der er fuldt opdateret.
Jeg har prøvet at installere WindowsDraw på ny men det er ikke muligt at få lov til at installere dette, når Serifs DrawPlus er installeret på min pc. Jeg har rigtigt meget arbejde gemt fra Windows draw (drw)som jeg håbede på at kunne overføre, nu da ligheden var slående, serif draw plus kan dog ikke læse drw filerne. Da jeg ikke umiddelbart kan finde nogen konverterings programmer, så var mit svage håb at det måske alligevel kunne overføres måske som copy/paste. Men det kræver for det første at begge programmer er aktive samtidigt, og næst efter en smule held.
Jeg håber der her findes kloge hoveder som kunne tænke sig at dele sin viden med mig.
Stor hilsen til alle
Peeg
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Alle kurser indenfor Microsoft 365 – både til begyndere og øvede.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester