Avatar billede boldsen Nybegynder
05. december 2008 - 17:01 Der er 1 kommentar

Opdatering af Samsung i900 Omnia

Hej

Jeg har købt en Omnia over nettet fra Tyskland. Der er dog et stort problem: Den har en tysk opsætning, og man kan ikke vælge et andet sprog. Jeg ved, at der er kommet en version på dansk, jeg har fundet en side med guides til, hvordan man opdaterer ROM, bios, eller hvad det nu hedder, men det virker kun på windows XP. Og jeg har windows Vista. Når man går ind på den officielle side, har de et link http://www.samsungmobile.com/support/omnia/index.jsp Der kan man dog ikke vælge dansk, og når jeg prøver at vælge Engelsk får jeg en fejl: Forkert version. Den vil kun acceptere hvis jeg vælger tysk...grrr. Så er der nogen af jer, som kender en måde at opdatere mobilen via Vista, så jeg enten kan få menuerne på dansk eller engelsk?

På forhånd tak!
Avatar billede iss Novice
12. december 2008 - 22:31 #1
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester