Avatar billede klinke83 Nybegynder
02. december 2008 - 03:03

Windows Live Messenger download problem

Jeg har for nyligt købt helt ny computer og installeret Windows Vista Ultimate (har 64-bit operating system).
Da jeg først installerede de programmer jeg nu benytter var der ingen problemer med messenger, men pga et missclick da jeg skulle afinstallere et andet program (WOW) måtte jeg re-installere Messenger.
Dette besluttede jeg mig for at gøre på den normale facon og gik derfor ind på msn.com og hentede applicationen den vej igennem.
Når jeg jeg så kører installationen formår den kun få hentet Windows Live Installer og derefter stopper den bare og fortæller mig at det ikke lykkedes på nuværende tidspunkt at installere resten. Herpå kan jeg gemme en fil på mit skrivebord hvis jeg vil forsøge på et senere tidspunkt.
Jeg har nu forsøgt næsten hver dag i 2 uger og det er samme resultat hver gang.
Jeg har pt. ikke noget dyrt antivirus-program og derfor er det kun windows firewall der ligesom kunne stritte imod. Denne har jeg forsøgt at slå fra, det gav dog ikke nogen hjælp.
Alle sider der har noget med installationen at gøre er blevet markeret som "trusted sites" i mine internetinstillinger og jeg er ved at løbe tør for idéer.

Er nogen stødt på dette problem eller er der nogen der kan give en forklaring på mit problem?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester