Avatar billede kas-per Nybegynder
26. november 2008 - 19:56 Der er 2 kommentarer

Vista , Word 2007 og doc-format

Hej BG!

Håber virkeligt I kan hjælpe mig!

Jeg har store problemer med Windows Vista:Giv mig forhelvede XP at arbejde i!

Nåh! Jeg har installeret MS Office '07 og det virker fint! MED UNDTAGELSE af doc-formatet, hvad jeg synes er et ret væsentlig format.

Af en eller anden årsag retter den alle andre filtyper til at skulle administreres fra Word (og de andre Office-prgrammer), men bare ikke *.doc !!!

Jeg tænkte: det er jo blot som XP - går ind og retter i filtypeoversigten (som har skiftet placering i Vista!), Desuden kan man ej heller slette formaterne og tilføje dem igen som i XP - eller hvad? Samt skifte ikon!

Jeg kan ikke engang vælge "Åben med.."! Listen kommer frem, men når jeg trykker andet program og tilføjer C:\Progr.\.\Office12\WINWORD.EXE så kommer den ikke over i listen!! Tilgengæld kan jeg vælge alle andre programmer uden problemer!

Når jeg så beder den om at åbne i MS Word, så kan man ikke vælge WINWORD.EXE - der sker intet. Alle andre (NOTEPAD, WordPad etc.) kan man med - bare ikke MS Word !!!

Man må kunne slette filtypen fra PC'en på en måde (som i XP). Man må også kunne ændre i REGEDIT - MEN...

HVORDAN ?

:)
Avatar billede enriko Nybegynder
26. november 2008 - 21:19 #1
Avatar billede enriko Nybegynder
26. november 2008 - 21:24 #2
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester