Avatar billede lazerpld Nybegynder
10. oktober 2007 - 11:57

Åbne .img file i IE fra lokal netværksressource

Jeg har et gigabit netværk med 12 bærbare computere på. De skal kunne gå ind på en webside med links til DVD-film som med klik på linket skal åbne op i fx. VLC-player. Mit problem er imidlertid at jeg ikke kan få explorer til at lade være med at downloade de images til dvd-filmene som linksne peger på, som ligger på en 13. computer på samme lokale netværk. Når jeg klikker på linket, går der 1 minut eller lignende hvorefter filmen rigtig nok starter, men jeg har en mistanke om at grunden til at der går så lang tid er fordi internet explorer downloader img-filen før den giver vlc-player lov til at åbne filen.

Har i et forslag til hvad jeg gør forkert, og hvordan jeg få internet explorer til at lade være med at downloade hele filen før den kan afspilles?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester