Avatar billede madsmoller Nybegynder
21. juni 2007 - 16:22 Der er 1 kommentar

Kan ikke afspille lyd- og billedfiler

Jeg kan ikke afspille lyd- og billedfiler fra internettet. Hver gang jeg prøver at klikke på en lyd eller billedfil på nettet, så kommer den med beskeden "lexplore har medført fejl i kernell32.dll. lexplore lukkes" Nogle gange står der <ukendt> i stedet for kernell32.dll, men resultatet er det samme. Hvis jeg downloader de samme lyd eller billedfiler, så kan min computer uden problem afspille dem, men den vil altså ikke afspille dem ellers.
Avatar billede bursch Nybegynder
21. juni 2007 - 16:30 #1
http://www.driverskit.net/dlldisc/get1550.html

Hvis du henter filen igen skal du boot op i fejlsikret tilstand og smide den ind  i system32 så skulle du være oppe og køre igen :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester