Avatar billede homaz Nybegynder
29. maj 2007 - 14:39 Der er 1 kommentar

Hjælp til hz på skærm

Hejsa.

Jeg vil gerne have hjælp til min CRT skærm. Jeg spiller spillet Counter-Strike, som bedst køres med 100hz, og det har jeg troet at jeg har spillet med lige siden jeg fik min 17" Keymat skærm. Så har jeg jo selvfølgelig skrevet "-freq100" i min launch option så man spiller med det inde i spillet. Men så når du trykker på menu knappen så står der den kører med 60hz, kan det godt passe? Fordi når jeg højreklikker på skrivebordet, går hen i indstillinger, avanceret, skærm også der står der den kan 180hz, så hvad kan jeg gøre for at få min skærm til at kører 100hz inde i spillet når det ikke hjælper at bruge enten PowerStrip eller launch option. Måske jeg skal geninstallere noget til skærmen eller grafikkortet? Mangler hjælp..
Avatar billede homaz Nybegynder
29. maj 2007 - 14:58 #1
Måske man kunne finde en driver eller noget?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester