Avatar billede koldstar Nybegynder
05. maj 2007 - 19:19 Der er 1 løsning

iframe og seo

Hej

Jeg har fået til opgave at sætte noget baggrundsmusik ind på en hjemmeside for en kunde og er i den forbindelse nød til at bruge en iframe, da lyden ikke må stoppe når man skifter side.

Men hvordan er dette i forhold til søgemaskinerne? Kunden har i forvejen et godt optimeret site som ligger godt placeret og det vil jeg jo helst ikke ødelægge. Min plan var derfor at kopiere den gamle index fil over i en ny indexfil (_index.html). Index filen indeholder nu kun en iframe men med den gamle fil som kilde så udseenet ligner den gamle side... De allerede indexerede sider vil derfor stadig kunne findes på deres gamle placering af søgemskinerne. Hvis jeg så udover iframen lave et link i bunden af siden som linker til den gamle indexside, med tekste "no frames" vil søgemaskinene vel stadig kunne finde indholdet selvom de starter i roden af domænet.
Vil dette have indflydelse på deres nuværende placering?
Avatar billede w13 Novice
27. maj 2007 - 01:07 #1
Jeg ville i hvert fald nok passe lidt på med det.
Hvad med en popup, så brugeren også selv kan vælge/fravælge musikken?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester