Avatar billede mk281177 Nybegynder
05. december 2006 - 18:17

Webhotel udbyder

Hej

Jeg kunne godt tænke mig at tilbyde gratis webhotel til folk hvor de så indvilliger i at have en lille reklame i toppen af alle deres sider samt en reklame i bunden af all mails der bliver sendt fra deres domæne.

Er der nogen der ved hvordan jeg kan indsætte en form for topbar på alle de sider som folk opretter på deres webhotel. Jeg skal have fuld kontrol over denne topbar.

Er der ligeledes nogen der ved hvordan jeg får tilføjer en reklame tekst i bunden af alle mails der bliver sendt fra alle webhotel kontoer.

Jeg kører på unix server med cpanel/whm kontrolpanel. Jeg har fuld adgang til hele systemet. Styresystem er Red Hat Linux 9.0

Håber der er nogen der kan pege mig i den rigtige retning. Om det er noget der kræver gode programmeringsevner eller det er noget man nemt klarer hvis bare man ved hvordan.

Den måde jeg gerne vil have det skal fungere er at jeg indsætter en kode i topbaren som er en form for reklame rotation. Det samme gælder for tekst reklamen i alle emails.

Hilsen

Michael Kollerup
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Uanset kodesprog, så giver vi dig mulighederne for at udvikle det, du behøver.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester