Avatar billede madsfaerge Praktikant
10. november 2006 - 21:56 Der er 1 kommentar

Internet tab

Hej

Jeg sidder her med 2048/512kb cybercity internet - her de sidste par måneder har jeg haft problemer med ping svingninger osv - nu
har jeg så fået besked fra cybercity om at mit internet er ordnet - men nej, når jeg spiller counter-strike svinger min loss fra 0 til 80 hvilket er yderst irriterende. Jeg har lige taget en internet kvalitets test fra www.internetkvalitetsguide.dk og den viser at jeg udnøtter 12,1% af min download hastighed og 24,1% af min upload hastighed og det er jo helt hen i vejret - jeg har haft ringet til cybercity supporten mindst 30 gange og har fået svar fra dem mindst 10 gange om at det skulle være lavet - men intet er sket udover at min ping hastighed ikke svinger længere men at jeg har et utroligt stort tab af pakker. Hvad kan jeg gøre ? jeg kan ikke leve med at mit net kører så dårligt.

MVH Faerge
Avatar billede leif Seniormester
11. november 2006 - 12:00 #1
Kan være fejl på Netkort eller router
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester