Avatar billede ylwen Nybegynder
28. november 2005 - 14:27 Der er 1 løsning

Blanke web sider

Vi har for nyligt skiftet vores ISA 2000 ud med en isa2004. Nu har vi så et problem med web forbindelsen. Når vi bruger explore som browser og vil ind på vores egen lokale side, så er der i visse situationer hvor vi kommer til en hvid blank side. Jeg tror der bliver kørt noget java postback. sætter vi internetforbindelsen til at køre denne side uden om isa serveren, så er der ingen problemer. Bruger vi istedet firefox så er der overhovedet ingen ko på isen, den kører lige igennem.

Hvad kan det være i ie der gør at den browser ikke kommer igennem og hvad kan vi gøre for at problemet bliver løst.

Der er også problemer med visse andre websider, men da de ikke alle er lokale kan vi ikke bare slå proxy instillingerne fra.
Avatar billede ylwen Nybegynder
09. september 2007 - 13:40 #1
lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester