Avatar billede cjannic Nybegynder
06. september 2005 - 19:59 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Installation af PSE3

Nu har jeg bøvlet med PSE3.0 i flere måneder - programmet installerer tilsyneladende godt nok, men når jeg forsøger at åbne programmet kommer der en fejlmeddelse med: Microsoft Virtual C++ error "Assertion failed" - jeg kan se på nettet at andre har haft problemet med endnu ikke fundet løsningen.

Har haft kontakt til Adobes support - men ak - ikke meget bevendt! Skal jeg blot prise mig lykkelig over at min PSP 8 fungerer upåklageligt?

Reg-databasen renset for alt hvad der har med PSE at gøre - PSE 2 afinstalleret - demo forsøgt installeret - men alt sammen uden held.

Hjælp ønskes !
Avatar billede cjannic Nybegynder
06. september 2005 - 20:24 #1
I "al ubemærkethed"år jeg nu også en fejlmeddelse om "Could not launch Adobe Photoshop Elemenets 3.0 (Editor) - launching the welcome applikation" - og så ellers den velkendte "assertion"-fejl ..... Tsk!
Avatar billede cjannic Nybegynder
29. april 2006 - 13:57 #2
Spørgsmålet lukkes - fik det aldrig til at virke :-(
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester