Avatar billede udviklerne Nybegynder
01. juli 2005 - 09:19

BETA-testere søges - udviklere samt virksomheder!

Hejsa,

Et nyt IT-site er på vej, og der kræver en del fokus og kontrol. I den forbindelse søges udviklere samt virksomheder der har lyst til at give en hånd med. Konceptet drejer sig om formidling af IT-opgaver i Danmark men med en del features der gør det som et nyttigt værktøj for både udviklerne og virksomhederne.

Siden tilbyder alle typer virksomheder at søge efter kvalificeret arbejdskraft indenfor IT. Tjenesten henvender sig ligeså meget til webbureauer, reklamebureauer eller dem der måtte stå med et akut behov her og nu.

Indtil videre har 25 udviklere og godt 20 virksomhedsledere sagt de gerne vil teste systemet og funktionerne når vi går ind i BETA-fasen 20.7.05. Siden er pt. båret af sponsorer der tror på idéen og forslag er velkomne!

Kunne du tænke dig at være med, så se på www.udviklerne.dk

Vi håber at se rigtig mange, da siden henvender sig alle der har med udvikling at gøre!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Alle kurser indenfor Microsoft 365 – både til begyndere og øvede.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester