Avatar billede qualon1 Nybegynder
24. juni 2005 - 12:53 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Er denne projekter prisen værd?

Hej...

Jeg har fundet en billigt projector http://www.midtdata.dk/asp/index1280.asp?varernr=V... .... Men jeg skal da gerne indrømme jeg ikke har sindsyg meget forstand på hvad der skal være på en ordentlig projektor... Derfor ville jeg høre om der var nogen "nørder" :D der lige ville hjælpe mig med at bedømme denne og evt fortælle hva man skal kigge efter...

QuALoN
Avatar billede krydset Nybegynder
24. juni 2005 - 12:55 #1
link virker ikke
Avatar billede christiansenbo Nybegynder
24. juni 2005 - 23:50 #3
Hvis det er til at vise lidt power point præsentation og sådan er den ganske udmærket, men hvis det er til film/hjemmebrug ville jeg nok gå op i en lidt højere opløsning, desuden synes jeg kontrastforholdet er for lavt. Men er det kun til undervisning og sådan er den udemærket...
Avatar billede qualon1 Nybegynder
25. juni 2005 - 15:02 #4
ja... den var nok mest tænkt til at se film på... okay... tak for hjælpen...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester