Avatar billede coolstar Nybegynder
11. marts 2005 - 16:14 Der er 1 løsning

Kontor fællesskab

Hejsa alle I ekspert kollegaer!

Jeg og mit firma CodeVision står og skal finde nye locations til vores hovedsæde i odense. De nuværende afløses af nye, og det er derfor jeg har lavet dette opslag.

Vi søger 1-2 partnere til et kontorfællesskab, hvor vi opretter et netværk i de pågældende kontor locations og bruger hinandens kompetencer på tværs.

Sammen står man stærkest, derfor er vi på udkig efter 1-2 som kan gøre os stærkere og den anden vej tilbage.

Vi søger 1-2 som er over 18, og som selv har grafisk eller teknologisk virksomhed, gerne i opstart fasen, så vi kan bygge vores forretning på en stille og fornuftig måde.

Kravet er naturligvis at begge 2 skal være i stand til at have deres daglige gang i kontorne i odense og have lysten til at starte det her fællesskab.

Jeg har forestillet mig at vi deles om udgifter til husleje og ellers er individuelle omkring det resterende, som indretning mm.

Jeg ser frem til at hører fra jer!
Avatar billede coolstar Nybegynder
27. august 2005 - 18:06 #1
lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester