Avatar billede theofilos Nybegynder
18. februar 2005 - 16:09

Hjælp til musikdemonstration på hjemmeside søges

Om få måneder kan jeg tilbyde skoler og kirker en CD med klaverakkompagnement til salmesang.

Lige nu er jeg ved at lave en hjemmeside for projektet - og en af sidens vigtigste funktioner er at man her kan høre smagsprøver fra CD'en.

Siden er slet ikke færdig, men først og fremmest vil jeg gerne have en smart funktion færdig, hvor man f.eks. har en oversigt over smagsprøver - og kan klikke på en knap med en startfunktion, når man vil høre smagsprøven. Knappen skal så skifte udseende og derefter have stopfunktion (Svarende til et start-logo og et stop-logo på en afspiller).

Jeg har smagsprøver liggende som mp3-filer på ca. 600-800 kb/stk, så afspilningen skal foregå on-the-fly - dvs. streames.

Jeg har virkelig ledt længe på eksperten.dk efter en eller anden løsning, men er kun blevet mere forvirret... Er flash virkelig nødvendig? Jeg vil gerne have, at siden kan ses og benyttes fra så mange browsertyper som muligt.

Så.. 200 points til den, der kan give mig en opskrift og fremgangsmåde til grafik og afspilningsfunktion for smagsprøverne.

Her kan I se, hvordan min side ser ud lige nu:

http://www.marslev-birkende.dk/salmecd

Jeg arbejder også med en version, som også kan ses i Mozilla, men her virker windowsmedia-objektet ikke: http://www.marslev-birkende.dk/salmecd/testside.html

Jeg glæder mig til at få hjælp, så jeg kan komme videre.

Med venlig hilsen

Theofilos
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi tilbyder markedets bedste kurser inden for webudvikling

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester