Avatar billede kobber Nybegynder
16. juni 2004 - 20:49

Blow søger ny webmaster!

Det melodiske metal-band Blow søger ny webmaster...

Generel info: Blow er et melodisk metal/nu-metal-band der har eksisteret i 3 år. Vi har store ambitioner om at udgive en selvfinansieret CD i løbet af 2005 og skal derfor bruge en pålidelig webmaster der har styr på det med hjemmesider. Vi har indtil dato spillet en del koncerter, indspilllet 3 demo-CD´er, deltaget i konkurrencer som Amtsmesterskabet i Rock 2003, LiveContest 2003 og Starfighters 2004. Vi har spillet live på DR1 og vores sidste demo-cd har været spillet på P3.

"Jobbeskrivelse"

1) Der skal laves et helt nyt design af Blow´s hjemmeside i samarbejde med Blow.
2) Du skal have styr på HTML og flash.
3) Vi sender pr. mail eller post opdateringer til hjemmesiden fra tid til anden og vi forventer at det indenfor kort tid er oppe på siden.
4) Det er en stor fordel hvis du bor i nærheden (nordsjælland, Frederiksborg amt, Skibby, Roskilde, Frederikssund, Holbæk o.s.v.).
5) Det er en stor fordel hvis du kan lide Blow´s musik og tror på vores ambitioner (Tjek Blow´s site nederst på siden).
6) Vi betaler kontant for det nye design og derefter finder vi sammen ud af en pris vedr. opdateringer m.m. Da vi langt fra tjener godt på vores musik er vores midler selvfølgelig begrænsede og det ville nok hjælpe at kunne se det spændende i projektet.
7) Vi har fans fra bl.a. Balkan, USA og Filipinerne(!), så derfor skal hjemmesiden (og opdateringer) laves i både en engelsk og dansk version. Vi hjælper selvfølgelig gerne med oversættelsen hvis det måtte være et problem.


Skriv en mail til mig hvis det har interesse. Fortæl lidt om hvem du er, hvor gammel du er, hvor du bor og hvad du dur til :-)


Kobber (guitarist)
Mail: kobber@tdcadsl.dk

www.b-l-o-w.dk
www.mymusic.dk/bands/blow
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester