Avatar billede knoc-turnal Nybegynder
26. maj 2004 - 00:58 Der er 6 kommentarer og
1 løsning

php og frontpage

Har et stykke php som jeg gerne vil have ind på min side. Kan det gøre med frontpage og hvordan

på  forhånd tak
Avatar billede michael_stim Ekspert
26. maj 2004 - 01:08 #1
Ja det er bare at klistre det ind. Men tænk på at filen skal være en .php fil.
Avatar billede Kengun Praktikant
26. maj 2004 - 07:00 #2
og så skal selvfølgelig din server kunne køre php ;)
Avatar billede steen_hansen Forsker
26. maj 2004 - 07:03 #3
I FrontPage har du 3 faneblade nederst i kodevinduet: Normal, HTML og Eksempel. Trykker du på fanebladet HTML, kan du skrive eller kopiere alt det kode ind, som du lyster. Det være sig PHP, ASP, JS .....
Avatar billede steen_hansen Forsker
26. maj 2004 - 07:15 #4
Normal:
Her kan du ved forskellige valg i menuer og kommandoknapper indsætte tabeller, formatere tekst og indsætte alle mulige typografier. Det kan man kalde for WYSIWYG-delen af FrontPage, som er en WYSIWYG-editor (What You See Is What You Get).

HTML:
Her kan du egenhændigt skrive koden, hvis du mestrer det. Kan du skrive, kan du også sætte indhold fra udklipsholderen (hukommelsen) ind.

Eksempel:
Her kan du se hvordan resultatet af dit arbejde vil tage sig ud i Internet Explorer.

Det skal lige siges, at alt hvad der bliver lavet i FP ikke bare er i orden. Skriver du noget kode, kan FP automatisk rette i det, eftersom FP har nogle foruddefinerede regelsæt om, hvordan koden skal være. Eksempelvis kan den finde på at sætte basetarget="self" ind. Lige nøjagtigt den har jeg i starten haft meget bøvl med.

Et andet eksempel (i ASP, men kan sagtens forekomme i PHP også) er If-Then sætninger. Når FP støder på en If-Then, vil FP gerne afslutte med en End If, hvor den nu synes det skal være. Men man kan jo godt lægge flere If-Then sætninger ind i hinanden, og så kan det blive en gang rod at skulle rede ud bagefter.

Et lille råd: Lav din HTML i FP. Det er meget nemt at smide en tabel ind osv. Men når HTML-delen er overstået, og du skal i gang med PHP-scripting, ville jeg lukke FP og åbne dokumentet i Notepad. Her gemmes nøjagtigt hvad du skriver, der bliver ikke automatisk genereret noget kode, som FP kan finde på.
Avatar billede steen_hansen Forsker
28. maj 2004 - 10:30 #5
Takker :o)
Avatar billede knoc-turnal Nybegynder
28. maj 2004 - 10:32 #6
jeg fandt ud af jeg havde lavet alting rigtigt, min host understøttede bare ikke php
Avatar billede steen_hansen Forsker
28. maj 2004 - 11:18 #7
Ok, det var ikke det jeg udledte af dit spørgsmål. Selvfølgelig forudsætter det, at der er PHP inkluderet i dit abonnement. Held og lykke :o)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester