Avatar billede rap87 Nybegynder
05. marts 2004 - 15:08

WinOnCd giver fejl under opstart.

Har fornylig skiftet fra windows 98 til windows XP, og i den anledning installerede jeg det tilhørende brænderprogram WinOnCD.
Der kom dog ikke det ønskede resultat ud af det, da programmet kom med en fejl om at den ikke kunne finde noget SCSI-drev hver gang man starter programmet op.
Jeg tænkte det er vel ligemeget så jeg afinstallerer det og finder et andet, men endnu gang fik jeg ikke det ønskede resultat. For selv efter at jeg har afinstalleret programmet kommer der en fejl op hver gang jeg starter maskinen, der siger at Windows har deaktiveret en driver, som kan få computeren til at køre stabilt.

Her efter kan man trykke på boblen, som fremkommer, og få hjælp, men der står bare et link til en opdatering af Windows Media Player, som jeg har prøvet, og et link til Roxios hjemmeside. Jeg har imidlertid ikke kunnet finde nogen løsning på problemet.

Nogen der kan hjælpe? Det er ret irriterende at denne fejl kommer frem hver gang jeg starter op.

Kan dog godt få brænderen til at virke med den, der er indbygget i Windows.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester