Avatar billede laumann Nybegynder
01. februar 2004 - 10:48 Der er 1 løsning

Apple mail - MS OSX Entourage

Hej

Jeg er rimelig grøn på Mac OSX og har brug for lidt hjælp til mails.

Jeg har lige fået Microsoft Ofiice pakken med det dertilhørende Entourage som jo ligner Outlook :-)

Jeg har i et stykke tid brugt Apple's egen "Mail" applikation, men vil gerne have flyttet alle mine mails fra "Mail" over til Entourage. Hvordan gør jeg det???
Avatar billede egonspock Seniormester
01. februar 2004 - 11:41 #1
Relativt simpelt: http://www.microsoft.com/mac/downloads.aspx?pid=download&location=/mac/DOWNLOAD/OFFICEX/importmailscript.xml&secid=5&ssid=2&flgnosysreq=False
Microsoft har lavet dette script med samme formål. Bemærk dog at Office til Mac er det, der hedder Carboniserede programmer, og derfor er skrifter ikke helt så pæne på skærmen, som det, der hedder Cocoa-programmer. Se evt. forskellen mellem skrift i TextEdit (og slå tekstfunktionerne til med æble-t og leg lidt med dem. Se http://www.blangstrup.org/ i Safari for hvad man kan bruge det til. ) og Microsoft Word, for sjovs skyld.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester