Avatar billede fatjay Nybegynder
27. januar 2004 - 15:30 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Kan man i Golive lave Et "password" gallery

Jeg ville høre om der var nogen der havde viden om, I Golive der skulle være mulighed for at lave et Gallery på en site, med et password, kun givet til dem der er "inviteret"??? Plz ikke i html koder, en korrekt fremgangsmåde i Golive ville være perfekt.
Avatar billede fatjay Nybegynder
03. april 2004 - 09:33 #1
fedt nok
Avatar billede dortek Nybegynder
09. december 2004 - 19:55 #2
Hej Fatjay

Har først set dit spørgsmål nu. Du kan sagtens oprette en password-beskyttet side i GoLive via en Action. Du skal åbne følgende dokument: makepassword.html. Dokumentet finder du i følgende mappe: Adobe GoLive CS\Modules\JScripts\Actions\Message

Åben html-dokumentet i din browser og følg vejledningen.

GoLIve kan ikke autimatisk lave et galleri, men det kan Photoshop. Vælg blot file > automate > web foto gallery. Vælg et layout - vælg en mappe med billeder - lav kaffe :-) og Photoshop har lavet et galleri for dig i html.

Rigtig god fornøjelse :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester