Avatar billede hunterkiller Nybegynder
26. december 2003 - 02:38 Der er 1 løsning

Terratec Cinergy 400 TV

Ja jeg blev den heldige ejer af et Terratec Cinergy 400 TV-kort her den 24'ende, alt virker helt fint, på nær softwaren til den remote der fulgte med, den virker fint med selve tv-tuner programmet, men når jeg prøver at få den til at virke med winamp vil den bare ikke, adder key-shortcuts til de forskellige knapper i programmet (X for play osv) - men så når jeg prøver og vælge winamp i menuen og trykker play osv sker der ikke rigtig noget, men det virker når jeg trykker X på tastaturet.

Vil høre om der er nogle der har samme kort som kan hjælpe mig lidt, eller nogle der bare sådan lige ligger inde med svaret eller ligende :)

tak på forhånd
Avatar billede hunterkiller Nybegynder
26. december 2003 - 23:47 #1
problem solved - lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester