Avatar billede smichael Nybegynder
25. september 2003 - 09:54 Der er 2 løsninger

Tele2 ADSL 2048/512

Mit problem går på at når en person downloader fra min FTP så dykker min download fra andres FTP til stort ingen ting. Er der et klogt hoved der kan hjælpe mig her ??
Avatar billede anhansen Nybegynder
25. september 2003 - 09:59 #1
Du kan vel begrænse din upload i ftp programmet.. ADSL står for Asynkron Digit..blabla.. Hvor det vigtige ord er asynkront.. Det vil sige man ikke kan DL og UL synkront, aka samtidigt. Hvis du derfor har en linie hvor DL/UL er lige store, så vil du kunne opleve at du bruger al din båndbredde på at uploade. Lav en begrænsning i din upload på ftpserveren, så du evt kun bruger 20 % på det...
Avatar billede flemming_s_b Nybegynder
25. september 2003 - 10:07 #2
Grunden til dette er jo at IP bruger trafik begge veje, så hvis du har stort download igang, vil din  upload også blive belastet af returpakker. Så hvis du 'congester' din uploadlinie med andre pakker, vil din download også blive berørt
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Projektledere til nyetableret PMO-kontor

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Seniorudviklere med lyst til faglige udfordringer

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Delivery Manager