Avatar billede khylle Nybegynder
22. april 2003 - 10:01 Der er 1 kommentar

Hukommelse

Jeg har en Compaq Ipaq 3630 og synes der er for lidt hukommelse til at min GPS kører stabilt.
Jeg har i et blad engang set en omtale af et værksted i Danmark, hvor man kunne ombytte den hukommelseskreds, der er i PDA'en med en større.
Er der nogen, der ved, hvor det værksted findes?
Avatar billede pocketfreak.dk Nybegynder
23. april 2003 - 09:34 #1
Hukommelse burde ikke betyder noget særligt for stabiliteten. Men hvis du gerne vil have mere hukommelse i Ipaq 3630 som er en ældre model så synes jeg at en jacket til CompactFlash kort og så f.eks. et 64 mb eller 128 mb kort til 200-400 kroner ville være en god løsning.

Jeg kender i øvrigt ikke til et dansk værksted, men på http://www.pocketpctechs.com/i3600up.asp tilbyder de en sådan upgrade - det er dog langt dyrere end jacket/CF-løsningen...specielt til en sådan ældre model. Til den pris og med porto til USA kan du næsten få en Dell Axim med CF-slot og et 128 mb kort :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester