Avatar billede vdsl Nybegynder
04. juni 2002 - 00:04 Der er 2 kommentarer

TerraTec Cinergy TV 400 Vs. TerraTec Cameo 600 DV

Er der en som kender til ovenstående kort, er forskellen "blot" at 600'er har DV stik ?

Hvordan er kortet (400 eller 600) i brug, og hvordan med billedkvaliteten ?
Avatar billede w!nx Nybegynder
18. oktober 2002 - 00:44 #1
Jeg har TerraTec Cinergy TV 400.

Rigtig godt kort, og det software som følger med er også OK, men vil mene at winDVR (som også ligger i pakken) er lidt bedre. Billed kvaliteten er rigtig god. og fjernbetjeningen kan programeres til hvert enkelt program så du kan også bruge den til et DVD-afspiller program, winamp osv.

Det eneste minus ved Cinergy TV 400 er at der er en lille fejl i den driver der følger med, lyden skratter voldsomt en gang i mellem. Men hvis man downloader den nyest driver fra deres TerraTec's Hjemmeside løser det problemet.

Jeg ved ikke hvad forskællen mellem de 2 produkter er.
Avatar billede john0000 Nybegynder
17. januar 2003 - 16:49 #2
Cinergy er et tv-kort, dvs. der er indbygget tv-tuner. Det er der ikke i Cameo kortene, som er videoredigeringskort. Der findes desuden et Cinergy kort, som hedder 600, forskellen på det og 400, er at 600 har indbygget Rds-radio.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester