Avatar billede ts Nybegynder
17. april 2002 - 07:56 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Problemer med mit videoredigeringskort

Hey.
Jeg har købt et Pinnacle Studio DV + kort til min computer som er en: AMD 450 Mhz. 216 MB Ram 6.5 GB Harddisk. 8 MB onboard grafikkort.
Men når jeg sætter den til at capture Video, så hakker den lidt i det og det tager frygteligt lang tid både at capture, men også at MAKE THE MOVIE, som er det sidste trin i videoredigeringensprocessen. Det er Studio ver. 7, som jeg fik sammen med kortet. Kan det skyldes noget af den ovennævnte hardware, som jeg har i min computer. Vil det være en god ide at få en større harddisk? Men hvilken størrelse?
Håber at i kan hjælpe mig.
Avatar billede rune.rasmussen Nybegynder
17. april 2002 - 09:16 #1
Jeg tror det er alt det ovennævnte hardware ! (borset fra Pinnacle kortet selvfølgelig)
Avatar billede cgleerup Nybegynder
17. april 2002 - 10:40 #2
Din maskine er lige i underkanten af hvad man bør benytte til redigering, men det er mest et spørgsmål om tålmodighed, dit grafikkort er også i underkanten rent hukommelsesmæssigt - men det vigtigste er i virkeligheden din harddisk, som du desværre ikke har beskrevet hastigheden på.
Som en tommelfingerregel kan du til alm. brug gå udfra 7200 rpm. men det vigtigste er i hvilken hastighed den arbejder med antallet af data.

Hvis jeg skal foreslå en ændring i din hardware konfiguation vil jeg foreslå en ekstra harddisk - på den måde kan du afvikle dine programmer fra et drev og have data på et andet - det optimere din maskines performance ganske væsentligt, også i andre programmer.

En anden god ting vil være en lidt hurtige processor amd eller pentium er lige fedt! Derudover vil det være en ok idé at investere i et Matrox G450 eller G550 grafikkort, gerne dualhead så du senere kan slutte to skærme til.

Men altså to fysisk adskilte diske skulle hjælpe en del - men inden du investerer i opgradering så er det nok en god idé at tjekke priserne på nye maskiner, og se hvad forskellen er i pris. Altså hvad vil det koste at opgradere og hvad vil det koste med en ny maskine (Stadig med to diske)!

Held og lykke!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi har markedets bedste kurser i videoredigering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester