Avatar billede jarkerex Nybegynder
17. januar 2002 - 10:22 Der er 1 kommentar og
1 løsning

XP og HP Scanjet 3300c

Hejsa
Jeg har forgæves prøvet at få min scanner til at virke under win XP. Jeg har kørt update fra HP´hjemmeside.men det virker alligevel ikke. Scanneren går død. Er der nogle der har oplevet tilsvarende problemer.

Med Venlig Hilsen
Jarkerex
Avatar billede NanoQ Nybegynder
17. januar 2002 - 10:28 #1
Jeg har svære problemer med min HP PCS500 (kombineret printer/scanner/kopimaskine).

Probelemet med den er, at jeg kører på en opgraderet WinXP (opgraderet fra 98).

Iflg. HP skal man afinstallere driverne FØR man opgraderer. Herefter skal man bruge de i WinXP embeddede drivere. Afinstalleres de gamle drivere ikke før opgradering, kan man ikke få produktet til at fungere under WinXP. Kun en reinstallation løser problemet (repair mv. gør ingen forskel).

NanoQ
Avatar billede peet-49 Novice
17. januar 2002 - 10:39 #2
HP anbefaler, at man ikke bruger originalt software til mange af HP produkter, men henviser til de XP drivere, der findes. Jeg kører selv med 4ieen med XP-drivere, der kører fortrinligt, omend en smule langsommere, end de originale under 98, men kvaliteten er bedre.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester