Avatar billede kris138i Nybegynder
19. marts 2016 - 11:52 Der er 1 kommentar

Skolecomputer

Hej alle.

Jeg søger en bærbar pc som KUN skal bruges til skole brug. Jeg har også fundet 2 modeller, men jeg er lidt splittet. Så jeg ville høre jeres mening.

http://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/barbar-computer/ACNXMZ8ED018/acer-aspire-es1-531-15-6-barbar-pc-sort



https://www.power.dk/pc-og-tilbehor/barbare-computere/barbar-pc/acer-aspire-es1-331-133-barbar-pc/p-248798/
Avatar billede Slater Ekspert
19. marts 2016 - 14:02 #1
Selv til ren skolebrug vil jeg ikke anbefale nogen af dem.

For bare 500 mere end den dyre af dem, kan du få f.eks. denne http://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/barbar-computer/LE80QQ00LAMX/lenovo-ideapad-100-15-6-barbar-pc-sort

Den har SSD, som er langt hurtigere og enormt rart, især til skolearbejde og almindelig brug. Den har dobbelt så meget RAM, og den har en langt bedre CPU (selvom den stadig er i den billige ende). Og så er det en Lenovo, der er langt mere pålideligt og robust mærke end Acer.

Den vil holde dig meget længere og irritere dig langt mindre. Og den mindre plads på SSD'en i forhold til harddiskene burde ikke betyde noget til skolearbejde, med mindre du studerer videoredigering.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester