Avatar billede jhjorsal Mester
09. november 2015 - 15:13 Der er 1 løsning

Bose Soundlink Air fejl

Jeg skiftede router for en rum tid siden, efterfølgende fandt jeg ud af at min Bose SoundLink Air ikke spillede mere, ikke nogen overraskelse tænkte jeg, den skal bare omkonfigureres til det nye netværk, det havde jeg gjort før. Men den vil ikke rigtig mere, når jeg starter konfigurationsprogrammet går det fint indtil den skal lede efter et netværk, så skriver den "der er opstået en fejl, fjern USB stik, power stik, tilslut derefter power igen og start konfigurationsprogrammet". men det hjælper nada. Jeg kan heller ikke tilgå den manuelt på Bose enhedend egen netværk, wifi ikonet lyser godt nok orange når jeg holder reset knappen nede men der bliver ikke skabt et netværk. Jeg har så snakket med bose og de kunne ikke hjælpe, men tilbød at jeg kunne få lov at købe en touch 20 med 33% rabat hvis jeg sendte min gamle enhed ind, det har jeg dog ikke umiddelbart lyst til, den dækkede fint mine behov, nogen gode ideer til problemløsning ?
Avatar billede jhjorsal Mester
09. december 2015 - 10:10 #1
lukketid
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester