Avatar billede Markimark2016 Nybegynder
19. august 2015 - 11:53

Køb af god studie og rejse computer.

I forbindelse med mit studie skal jeg ud og rejse og i den forbindelse vil jeg gerne have nogle gode råd til hvilken PC/Laptop/Ultrabook/Apple computer jeg skal vælge.

Jeg har taget udgangspunkt i Macbook air 13,3, 4 GB ram som man kan købe til 7.500 kr. Jeg har længe været modstander er Apples produkter fordi jeg ofte synes man kan få tilsvarende produkter billigere.

Så vidt jeg har forstået er fordelene ved Macbooken (Apple) er dog at der ikke er så mange virus og derfor ikke så mange antivirus der bruger af ens strøm og processor kapacitet.

Mit udgangspunkt er:
maks 2 kg.
maks 2 cm. tykkelse
Så lang batteritid som muligt, gerne omkring de 12 timer som Macbook air.
En god processor,
nok ram,
til at den skal kunne kører en masse sidder af gangen. Jeg har ofte en masse programmer og web-browser sider kørende samtidig.
Gerne god til at åbne og slukke hurtigt, hvorfor jeg tænker en
SSD harddisk er bedst. Størrelsen betyder ikke det store. Har en ekstern til billedere og lign.
Den skal gerne være god til at fange net.
Den skal gerne være god i sollys.
Ingen spil.

Er der nogen der kan hjælpe med en bærbar computer der er bedre eller billigere end Mackbook air eller lever op til de følgende forudsætninger som jeg har skrevet?

Måske også skrive hvorfor man skal vælge den ene frem for den anden.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester