Udskriv hvor som helst

Med PrinterAnywhere kan du sende et dokument til print i Horsens og få det udskrevet på en printer i Houston. Du kan også bruge det til at printe trådløst over Wi-Fi.

Forestil dig, at du kan klikke "Udskriv" på din pc derhjemme og at dokumentet få sekunder efter bliver udskrevet på Ivans laserprinter i Moskva eller på Carlos blækprinter i Madrid.

Det er, hvad man kan med programmet PrinterAnywhere. For at det virker, skal programmet både være installeret på den pc, du klikker "Udskriv" på samt på den pc, hvor printeren er tilsluttet.

Programmet kræver blot, at sender og modtager er koblet til internettet, og at man har Internet Explorer.

Det betyder, at du også kan printe fra den bærbare i haven via Wi-Fi til printeren, der er tilsluttet den stationære på arbejdsværelset. Det skulle dermed være muligt at spare en filserver, og man behøver ikke have en Wi-Fi enhed tilsluttet sin printer.

Man kan se alle, der har installeret programmet og søge efter by og dermed finde den nærmeste printer, man kan udskrive fra. Som printer-bestyrer kan man vælge, om alle må printe eller om kun udvalgte har lov til at bruge ens farvepatroner.

Man kan også bruge PrinterAnywhere i stedet for en fax og en telefonlinje. Hvis blot sender og modtager har installeret softwaren.

PrinterAnywhere tillader ikke, at man videresender kopier af dokumenterne, så misbrug skulle dermed kunne undgås.

PrinterAnywhere er gratis og kan hentes her.




IT-JOB

Københavns Professionshøjskole

Nytænkende og agil IT-projektleder

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Kontorchef med ansvar for tværgående service management

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Backend-udvikler til ny platform i Azure

De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS)

IT-systemadministrator søges til GEUS
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere