Bitdefender holder øje

Bitdefender er et ganske godt antivirus program, som dog hverken byder på de helt store overraskelser eller skuffelser.

Bitdefender holder øje

Bitdefender Antivirus 8 er noget så eksotisk som et rumænsk antivirus program, men hvis man har nogle fordomme om rumænernes evne til at lave god software, så gør Bitdefender dem til skamme. Her er nemlig tale om et antivirus program, som er fuldt på højde med programmerne fra de store producenter.

Programmet er dejlig ukompliceret at bruge, og man er aldrig i tvivl om, hvad de forskellige menupunkter gør. Der er masser af muligheder for selv at tilpasse, hvornår og hvordan opdateringerne skal hentes ned, men det nemmeste er i virkeligheden bare at lade programmet klare det selv og så glemme alt om den side af sagen.

Bitdefender indeholder naturligvis realtidsbeskyttelse af pc’en og har i den forbindelse en sjov lille detalje, nemlig et lille vindue, der kaldes File Zone. I dette vindue kører der en lille graf, som viser, hvor meget filscanningsprogrammet arbejder.

Umiddelbart skulle man måske ikke tro, at den funktion har den store værdi, men den blev faktisk en nærmest uundværlig bestanddel af vores test pc i løbet af den måneds tid, vi havde programmet installeret. Et hurtigt blik ned i højre hjørne af skærmen afslørede nemlig hele tiden, om harddisken rent faktisk arbejdede, eller om pc’en var gået i stå.

Det fungerede rigtig godt i et test miljø, men hvor meget, man som almindelige bruger har brug for en sådan indikator, er svært at sige.
Selve antivirus delen fungerede helt, som den skulle, og vores test pc, som ellers stod helt ubeskyttet på en ADSL linje, var stadig ren som nyfalden sne, da testperioden var ovre.

Vi prøvede desuden at kaste flere nye vira i hovedet på programmet, og det lykkedes den at finde dem alle sammen og slå dem ned, inden de gjorde nogen skade.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere