Arbejdspres koster Shima-stifter jobbet

140 rejsedage om året blev for meget for stifteren af den fremadstormende telekommunikations- virksomhed Shima Communikations i Aalborg.

To års knoklearbejde med at bygge den nordjyske telekommunikationsvirksomhed Shima Communications op fra bunden har tæret så meget på stifter og administrerende direktør Jørgen Bregnhøj, at han har valgt at stoppe.

Shima Communications udsendte fredag en pressemeddelelse, hvoraf det fremgik, at Jørgen Bregnhøj stopper som topchef i den nordjyske televirksomhed og overlader chefstolen til salgsdirektør Peer Lohmann.

Hensyn til familien

Meddelelsen gav ikke en nærmere begrundelse for Jørgen Bregnhøjs farvel, men til Computerworld Online siger han, at det skyldes hensynet til familien, der har været belastet af hans mange udlandsrejser i jobbet.

- Shima har været i mine tanker 24 timer i døgnet i de to år vi har eksisteret, og det har tæret på familielivet. Havde jeg vidst hvor meget arbejde, der lå i det, var jeg måske ikke gået ind i det, siger Jørgen Bregnhøj.

- Det har været et knoklearbejde med 130-140 rejsedage om året, men jeg var den eneste, der havde mulighed for at rejse så meget. Det kunne familielivet ikke holde til, siger den nu forhenværende Shima-direktør.

Han tog beslutningen om at stoppe i januar og havde efterfølgende en snak med selskabets bestyrelsesformand.

- Det har da været spændende at bygge Shima op, men intet kommer af sig selv, konstaterer Jørgen Bregnhøj, der indtil videre blot skal slappe af.

Shima Communications blev grundlagt af Jørgen Bregnhøj og hans afløser på chefposten, Peer Lohmann, efter at de på dramatisk vis var blevet fyret fra direktionen i det koreansk-ejede mobilselskab Maxon i Aalborg.

Selskabet, der er et udviklingshus for mobiltelefoner, er på kun to år vokset fra nul til i dag 85 ansatte. Det er en af konkurrenterne til det børsnoterede RTX Telecom og har indtil videre haft masser af medvind i form af store tocifrede millionordrer i især fjernøsten. Senest har Shima opnået af få den kinesiske typegodkendelse CTA, der åbner dørene til det kinesiske marked for mobiltelefoner.

Relevant link: Shima




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere