Ørerystende oplevelse

Et headset med display og vibrator? Jabras idé er næsten god, men ved nærmere øresyn falder konceptet lidt igennem.

Da vi fik pressemeddelelsen om Jabra BT800, var der ikke noget billede med.

Og det var både godt og skidt. Vores fantasi blev nemlig pirret efter at have læst om dette Bluetooth headset, som er udstyret med display og vibrator. For hvad skal man bruge et vibrerende headset til? Og hvordan aflæser man et display med øret? Alt for læserne, så vi fik naturligvis et BT 800 headset til test.

Det viste sig, at der ikke var tale om den ultimative øre erotiske enhed, men i stedet et headset beregnet til at ligge på skrivebordet eller i lommen.

Displayet viser, hvem der ringer, og vibratoren gør, at man kan mærke et opkald, selv om headsettet ligger i en lomme.

Jabra har bemærket, at mange ikke ønsker at gå permanent med et headset. De har det liggende fremme, og når der kommer et opkald, tager de headset’et på.

BT800 skulle så være et headset for denne type brugere. Og ideen er rigtig. Mobiltelefonen kan gemmes væk i tasken, og det eneste, man behøver, er headset’et, der kan bruges til stemmestyrede opkald eller ringe til numre fra tidligere opkald.

Lyden er i øvrigt meget meget klar i dette headset, som indeholder intelligent støjdæmpning. Og det er smart, at der følger et kabel med, så man kan lade headset’et op via computerens USB port.

Det går fint med at have BT800 liggende på skrivebordet – lige indtil det ringer. Når man er brillebærer, er headset’et nemlig ikke lige sådan at få bakset på plads bag øret i en fart. Man er tilbøjelig til at tage fat om spidsen, hvor afbryderknappen er.

Vi nåede at afbryde en del samtaler på den måde, inden vi lærte at tage BT 8000 om ørebøjlen. Vi må derfor anbefale Jabra at flytte denne knap.

En knap lås vil også være en god idé. Under et ophold i en lomme bliver knapperne let aktiveret, så baggrundsbelysningen i displayet tændes.

Derved falder standby tiden drastisk fra de 125 timer, som Jabra lover. Vi var i en periode nede på under 24 timer, indtil vi fandt en jakkelomme, der passede bedre til headset’et.

Men ideen virker rigtig, så forhåbentlig bliver version BT 801 udstyret med en tastaturlås og testet af folk med briller.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere