Digitalt engangskamera bruges som postkort

Knips løs og smid digitalkameraet i postkassen. Australier har opfundet et engangskamera, der kan ændre vores traditionelle postkort til venner og familie.

Indhold

Det gammeldags postkort er på vej mod en hård skæbne, efterhånden som vi alle er udstyret med digitalkameraer og mobiltelefoner, der hurtigt kan forevige ferieminder og sende dem hjem til venner og familie.

Men en højteknologisk udgave af postkortet kan være med til at give det et uventet comeback.

Stuart Calvey, der er en 22-årig australsk designer, har nemlig opfundet et digitalt engangskamera, som kan gemme ferieminderne, og det er lige til at smide postkassen. Der skal blot klaskes et frimærke på engangskameraet, skriver Sydney Morning Herald.

Australieren kalder det for Snap+Send Postcard, og kameraet er udstyret med to megapixel, en skærm på ti centimeter og et internt hukommelseskort.

Det vil dog ikke være muligt at slette billeder, når de først er taget, og man kan heller ikke zoome med kameraet.

Billederne kan ses på kameraets skærm som et slideshow, der kan vises et par hundrede gange, før batteriet giver op.

Hvis der skulle være et mesterskud blandt feriebillederne, kan man aflevere kameraet hos den lokale fotohandler og få fotografierne ud på almindeligt papir.

Stuart Calvey tror ikke, at hans kamera kan konkurrere med rigtige digitalkameraer, når det gælder kvaliteten af billederne, men han håber, at Snap+Send Postcard vil slå mobiltelefoner med indbygget kamera.

Det digitale engangskamera er endnu ikke sat i produktion, men Stuart Calvey er i øjeblikket på jagt efter en producent, som vil skyde penge i hans koncept. Den unge australier forventer, at det vil koste under 150 kroner at købe Snap+Send Postcard, hvis kameraet kommer ud i butikkerne.

I USA er der allerede gang i salget af digitale engangskameraer, som dog kræver en tur forbi fotobutikken, før billederne kan ses. Der er nemlig ingen skærm på kameraet, der koster omkring 75 kroner. Læs mere om det her.

Amerikanerne kan også købe et videokamera, der kun kan bruges en enkelt gang. Kameraet er udstyret med en 1,4 tommer farveskærm, hvor man kan se sine optagelser. Læs mere om videokameraet her.

Stuart Calvey viser sin nyeste opfindelse frem. Et digitalt engangskamera, der kan bruges som postkort.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere