Tag digitale billeder under vandet

Takket være det nye undervandskabinet EHS-500X fra Sanyo kan man nu endelig fastholde det på film og foto, når man svømmer om kap med delfinerne.

Indhold

Det vandtætte hylster passer som støbt til Sanyo Xacti Digital Movie C5 og det spritnye C6, som med sin dual-shot-funktion (filmoptagelse og fotografering samtidig) er særligt praktisk til alle dyk.

EHS-500X holder kameraet tørt og driftssikkert ned til 45 meters dybde. Til den professionelle fås lysleder til undervandsblitz, vidvinkelkonverter og rødfilter som ekstra tilbehør.

Selv på land vejer kabinettet kun 450 g, og i vandet bliver det først rigtig let at håndtere. I kraft af de små dimensioner på 161 x 132 x 115 mm ligger EHS-500X ifølge producenten perfekt i hånden.

Desuden muliggør Digital Movie enhåndsbetjening. Da betjeningsknapperne er store og praktiske, er det derfor nemt at håndtere undervandskabinettet.

Transparent polycarbonat giver ikke blot fotografen det perfekte udsyn gennem objektivet, men yder samtidig vedvarende sikkerhed. Plasticmaterialet er stød- og ridsefast, således at EHS-500X ikke kun egner sig til undervandsbrug, men det beskytter også C5 og C6 imod støv og sand i forbindelse med alle udendørsaktiviteter.

Som ekstra udstyr fås makrolinser, lysleder til undervandsblitz og rødfilter til forbedring af farveægtheden i havvand, hvilket skærper udsynet endnu mere til stor glæde for alle undervandsentusiaster.

Sanyo EHS-500X fås i butikkerne til en markedspris på 2.600 danske kroner med moms.

Sanyo har lanceret et kabinet, som beskytter det digitale kamera under vandet.




IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Backend-udvikler til ny platform i Azure

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Konsulenter til strategi-implementering i nyt PMO-kontor

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Forretningsudvikler med fokus på digitalisering og AI

Politiets Efterretningstjeneste

Ambitiøs Enterprisearkitekt til PET
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere