Asus først med Nvidia Geforce Go 7300 i bærbar

Taiwanesiske Asus lancerer to bærbare computere med Geforce-grafikkort, der er så nyt, at Nvidia først netop selv har sendt det på markedet.

Indhold

To bærbare i A6 Notebook-serien. Det er hvad Asus har klar til julehandlen. Og hvor bærbare computere tidligere var noget, som især omvandrende jakkesæt tog med til møder, er de to nye Asus-modeller, A6Vm og A6Km designet til brugere med et stort multimediebehov, herunder naturligvis computerspillere.

Det er blandt andet derfor, at de to nye bærbare bliver de første i verden med Nvidias nye Geforce Go 7300 mobile grafikkort.

Kortet benytter sig at Nvidias turbocache-teknologi, og dermed er det i stand til at tage op til 256 MB af computerens hovedhukommelse i brug ved særlig ressourcekrævende operationer.

Derudover har Geforce Go 7300 en række andre funktioner, som skal forbedre grafikydelsen.

Herunder CineFX engine, understøttelse af Microsoft Direct X 9.0 Shader Model 3.0, Pure Video-teknologi til høj afspilningskvalitet af DVD-film samt PowerMizer til reduktion af strømforbrug.

Begge computere leveres med 15,1 eller 15,4 tommer LCD-skærm, et indbygget 1,3 megapixel webkamera samt Bluetooth og WiFi.

A6Vm kommer med en Intel Centrino processor på mellem 1,6 og 2,13 GHz, DDRII 533 MHz RAM på op til 1 GB samt kortlæser, tv-udgang og 4 x USB-stik.

A6Km skifter Intel ud med AMD Turion 64 og indeholder derudover DDR 333 RAM på 1 GB, 15,4 tommer WXGA LCD samt i øvrigt den samme konfiguration som A6Vm.

Begge computere vejer 2,85 kilo.

Den nye serie bliver tilgængelig på markedet med priser op til 12.000 danske kroner med moms for den dyreste.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere