FrostWire afløser LimeWire

LimeWire fik for nylig pålagt af den amerikanske pladebranche, RIAA, kun at understøtte filer med gyldig licens. Nu har en gruppe entusiaster kopieret LimeWire-kildekoden og introducerer en tro kopi af det originale program. Nyt navn bliver FrostWire.

Indhold

Det er blot få dage siden, at Lime Wire LCC måtte bukke under for presset fra RIAA, organisationen af amerikanske pladeselskaber, og meddele, at firmaets Gnutealla-baserede P2P-klient, LimeWire, i kommende versioner kun ville understøtte overførsel af filer med gyldig licens.

Imidlertid har Lime Wire LCC stadigvæk kildekoden til sit populære filudvekslingsprogram, som er udviklet i Java, offentliggjort på LimeWire.org under GNU Public License. Og derfor var det naturligvis kun et spørgsmål om tid, før en gruppe udviklere fik sat sig sammen for at videreudvikle den oprindelige LimeWire kode uden RIAAs strenge overvågning og begrænsninger i programmets funktionalitet.

Den alternative OpenSource-version af LimeWire er blevet døbt FrostWire og vil blive produceret af en lille gruppe mennesker, der allerede har arbejdet med LimeWire-kildekoden i LimeWires OpenSource-grupper.

En første version af FrostWire skulle se dagens lys i midten af oktober måned.

Holder bag den nye P2P-klient lover, at de vil holde sig til den populære designfilosifi bag LimeWire, men afviser, at der på noget tidspunkt vil komme en kommerciel version af FrostWire. Dette program vil forblive gratis. Ikke af filantropiske grunde, men for at beskytte programmet mod sagsanlæg fra pladebranchen.

Sådan ser Frostwires logo ud. Programmet er en tro kopi af Limewire, der ikke længere håndterer filer uden licens.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere