Artikel top billede

Er du den hurtigste it-dansker?

Indtil videre har 800 løbeglade it-folk meldt sig klar til start i dette års Computerworld-løb, og du kan stadig nå at tilmelde dig til en dag med løb og hygge i Lautrupparken i Ballerup.

Tirsdag den 8 juni kl. 18 går starten til dette års Computerworld-løb, hvor den danske it-branche for lov til at kæmpe om hæder og håneret.

I år er forventningen 1.200-1.500 deltagere, men allerede nu har de første 800 it-danskere taget udfordringen op, og det er ikke for sent at melde sig på banen. Tilmeldingerne er åbne helt frem til løbsdagen.

For at deltage skal du kunne stille med et hold på fire mand - eller kvinder - som hver især skal løbe deres del af den 4 x 2,5 km lange stafet.

Blandt de deltagende vil der være en lang række velkendte ansigter fra it-danmark, der alle har skiftet skærm og mus ud med løbesko og vandflaske.

Derudover vil det være muligt at købe økologiske grillpølser samt øl og vand og ellers hygge med kolleger og konkurrenter fra it-Danmark.

Sidste år var der en intens stemning i dagene op til løbet med hårde forberedelser og skadede løbere.

Du kan læse meget mere og tilmelde dit hold her.

Du kan også se billeder fra sidste års løb her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere