Sony lancerer bærbar spillekonsol i rørte vande

PSP-konsollen, PlayStation Portable, er nu frigivet i Japan, og der forventes solgt 200.000 enheder i år. Men flere spil er udskudt, batterilevetiden viser sig at være mindre end forventet, og ingen har set noget til det musik- og film-indhold, som Sony har lovet.

Indhold

Sony PlayStation Portable (PSP) blev frigivet til salg i de japanske butikker i søndags, hvor Sony satser på at sælge omkring 200.000 af dets spillekonsol i år.

Lanceringen skete kun 10 dage efter, at Nintendo sendte dets transportable DS-konsol på markedet.

Dermed udfordrer Sony nu Nintendo, der er totalt dominerende på markedet for transportable spilleenheder med dets GameBoy-serie af konsoller.

Analysevirksomheden in-Stat/MDR mener, at Sony får en svær start, idet flere af PSP-spillene er blevet udskudt. Dertil viser det sig, at Sonys opgivelser omkring batterilevetid ikke helt holder vand.

Sony måtte nemlig indrømme, at angivelsen af PSP-batterilevetiden til mellem fire og seks timer, var med enhedens skærm på laveste blus, mens man spillede et simpelt spil uden lyd og netværk.

Sony slår meget på enhedens muligheder for at kunne fungere som musik- og film-afspiller. Men foreløbig er der ingen annonceringer om musik eller film til enheden ? heller ikke fra Sony selv.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere