Artikel top billede

Apple forhandler med forlag om e-bøger til tablet

Apple kan være på vej med e-bøger.

Computerworld News Service: Apple ligger ifølge forlydender i forhandlinger med forlaget HarperCollins Publishers om at tilbyde e-bøger til den kommende Apple-tablet.

Der er stadig ikke indgået nogen endelig aftale, men forlaget forventes at tilbyde e-bøger med "ekstrafunktioner" og at fastsætte priserne selv, skriver The Wall Street Journal i en artikel med henvisning til unavngivne kilder.

Apple vil efter sigende få del i overskuddet.

Apple skal ifølge The Wall Street Journal også have forhandlet med andre forlag, men det er ukendt, om virksomheden vil åbne en ny online-butik eller sælge e-bøgerne gennem iTunes.

Apple har inviteret pressen til en begivenhed i San Francisco 27. januar. Virksomheden vil ved denne lejlighed eftersigende løfte sløret for det meget omtalte men endnu ubekræftede tablet-agtige apparat til formål, der muligvis vil spænde over e-bøger, websurfing og andre multimedia-funktioner.

HarperCollins sagde for nylig, at det ville være muligt at sælge e-bøger til højere priser, hvis de fik ekstrafunktioner såsom sociale netværks-applikationer, video og forfatterinterviews, fortæller The Wall Street Journal.

Forlagets forhandlinger med Apple kan udmønte sig i en trussel mod Amazon.com, der for nuværende er den største spiller i markedet for e-bøger.

Amazon sælger e-bøger, der kan læses på dens populære e-bogslæser, Kindle.

Oversat af Thomas Bøndergaard




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere