Brænd dvd'er uden computer

Sony DVDirect er en ekstern dvd-brænder, der kan forvandle hjemmevideo eller VHS-bånd til dvd'er uden brug af computer. Man kan også bruge enheden som almindelig dobbeltlags-brænder til pc'en.

Indhold

Det kan være et hårdt arbejde at overføre indholdet fra de gamle VHS-videokassetter til dvd, men nu har Sony gjort det langt lettere. Man behøver ikke engang at tænde computeren. Den eksterne dvd-brænder Sony DVDirect VRD-VC10 kan nemlig tilsluttes videomaskinen, så man nemt kan kopiere analog video til dvd'er, der kan afspilles på dvd-afspilleren eller computeren.

Man kan også tilslutte sit videokamera, så optagelserne hurtigt kan bliver forvandlet til dvd-film. DVDirect har dog kun analoge indgange, så man kan ikke bruge FireWire. Enheden har kun composite videoindgang, en S-Video-indgang og lydindgang.

DVDirect forvandler selv videosignalet til MPEG2 med tilhørende Dolby Digital AC3-lyd og sørger for at brænde en dvd, der kan være i formatet DVD+R, DVD+R DL eller DVD+RW. Den kan også finde ud af at dele videoen op i afsnit for hver 5, 10 eller 15 minutter.

Man kan vælge mellem tre videokvaliteter. Den dårligste kvalitet giver plads til 12 timers video på en 8,5 gigabyte dobbeltlags-dvd. Omvendt er der kun plads til en enkelt times video i bedste kvalitet på en almindelig enkeltlags-dvd.

Sådan ser Sony DVDirect ud.
Hvis man slutter Sony DVDirect til en pc med USB 2.0, fungerer enheden som en ekstern dvd-brænder, der både kan skrive til DVD-R/RW og DVD+R/RW inklusive DVD+R DL. DVD+R kan brændes med op til 16x hastighed, mens DVD+R DL klares med 2,4x hastighed. DVDirect kan også bruges til cd-brænding.

Sony DVDirect VRD-VC10 kommer på markedet til november, og prisen bliver i omegnen af 3.000 kroner med moms.

HP er på vej med et lignende produkt, nemlig DVD Movie Writer dc5000, men her er det nødvendigt at have en tændt computer tilsluttet. Med DVD Movie Writer dc5000 er det også utrolig nemt at overføre analog video til dvd, og brænderen kan klare samme hastigheder som Sonys DVDirect.

HP DVD Movie Writer dc5000 kommer i handlen i starten af november til en pris af 1.999 kroner med moms.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere