Artikel top billede

Zuckerberg vil forbinde alle på Facebook

Ifølge Facebooks stifter og topchef, Mark Zuckerberg, er det slet ikke nok med de nu 300 millioner brugere på verdensplan. "Vi er kun lige begyndt," siger han.

Computerworld News Service: Facebook har nu over 300 millioner brugere på verdensplan og har oven i købet fået et positivt frit cash flow tidligere end forventet, fortæller virksomhedens topchef, Mark Zuckerberg.

Selvom 300 millioner er "et stort antal" medlemmer, så er det kun begyndelsen for den sociale netværks-virksomheds mål om at forbinde "alle", skriver Mark Zuckerberg på virksomhedens officielle blog.

I takt med at brugerbasen fortsat vokser, står virksomheden over for nogle "sjove og vigtige udfordringer" i forhold til at gøre Facebook-sitet hurtigere og mere effektivt, skriver han. Måske i en hentydning til den nye Facebook Lite, der er en minimalistisk version af sitet, bygget med hastighed som et ideal og uden de mange features fra Facebook "classic".

Virksomheden, som er privatejet og ikke afslører mange økonomiske detaljer om sin forretning, havde først forventet et positivt frit cash flow næste år men opnåede målet allerede i dette års andet kvartal, oplyser Mark Zuckerberg.

Det betyder, at Facebook nu genererer nok likviditet fra driften til at dække sine investeringsudgifter. Det inkluderer dog ikke likviditet genereret fra eksempelvis private investeringer, der ikke er direkte relateret til virksomhedens forretningsresultater, forklarer en kilde.

"Det er vigtigt for os, fordi det gør det muligt for Facebook at blive en stærk, uafhængig tjeneste på den lange bane," siger en glad Mark Zuckerberg.

Oversat af Thomas Bøndergaard




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere