Artikel top billede

Henrik Stanley Madsen er direktør for løsninger og strategiske alliancer i Dell.

Sommer på jobbet med Henrik Stanley Madsen, Dell

Sommeren bruges hos Dell på planlægning og forbederelse til sensommerens nye lanceringer. Løsnings-direktør Henrik Stanley Madsen fortæller om sin sommer på jobbet.

Henrik Stanley Madsen, direktør for løsninger og strategiske alliancer i Dell Danmark, har brugt den stille sommerperiode på at forberede sig på tredje kvartal og de cloudtjenester, herunder backupløsninger, som Dell har tænkt sig at søsætte-

Hvad er så godt af at arbejde om sommeren?

"Man bliver ikke afbrudt, når der ikke er så mange kunder. De er nemlig på sommerferie. Her i sommeren er der tid til at planlægge for tredje kvartal, hvor vi vil gå ud og lancere en række cloudbaserede services.

Min sommer er så gået med at planlægge, hvordan vi bedst kan lancere disse nye projekter efter sommeren, når folk er kommet hjem fra deres ferie.

Vi skal holde seminarer, finde ressourcer og følge op med salg, og det skal så indgå som en brik i det store internationale puslespil. Dell er jo en international koncern, så når vi lancerer sådan noget, er det selvfølgelig på et globalt plan.

Her i Danmark holder vi jo typisk sommerferie i juli måned, men i Sydeuropa holder de den typisk i august måned. Så det er med at få aftalerne i stand, inden de tager på ferie dernede."

Hvad kendetegner Dell om sommeren?

"Uformel, ispinde, planlægning.

Generelt er der en god sommerstemning i Dell for tiden, og stemningen er rigtig god, når vejret er godt.

Samtidig har vi også en god ordning med at arbejde hjemmefra om sommeren.

Typisk er der ikke så meget at lave om sommeren for vores salgsteam, så er det i orden, hvis de arbejder hjemmefra i stedet."

Keder du dig om sommeren?

"Nej. Det er klart, at der er lidt færre kunder, der ringer, men jeg skal jo samtidig nå at gøre klar til tredje kvartal. Samtidig har vi kvartalsafslutning 31. juli, så der er også noget arbejde der.

Vi forsøger også at holde vores marketingskampagne til tredje kvartal, da der typisk ikke bliver købt så meget ind i sommerperioden.

Generelt er det ikke klogt at lave kampagner i juli måned, da alle beslutningstagerne er på ferie. Men efter ferien skal vi til at lancere en række nye produkter.

Dell er i gang med en transitionsperiode, hvor vi skal fastholde vores gamle kunder og få dem over på vores nye løsninger."




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere