Danmarks første test: Suveræn iPod Mini

PC World har fået fingre i Danmarks første Apple iPod Mini. Det er en suveræn afspiller med få skønhedspletter.

Indhold

Apple har fejret triumfer med iPod, og alt tyder på at successen fortsætter. I PC World nummer 7, der udkommer den 24. juni, bringer vi Danmarks første test af den mindre, slankere og spritnye iPod Mini. Testen er en stortest af ram- og harddiskbaserede MP3-spillere og omfatter desuden afspillere fra Creative, Muro, Zillion og Dyne

Apple iPod Mini er et gennemført stykke forbrugerelektronik, som de fleste vil tabe deres hjerte til.

Siden Apple lancerede iPod har flere producenter prøvet at efterligne successen, men med knap så meget held og sjældent med et design, der bare er halvt så vellykket som Apples. Og der er virkelig tale om et gennemført design. Betjeningen er så forbilledlig og intuitiv, at man skal prøve den for at tro det.

Enheden har 4 gigabyte harddisk, og kan, udover at afspille MP3-filer, også afspille ukomprimerede lydfiler, der giver ren cd-kvalitet.

Hovedtelefoner er gode, men man kan med fordel investere i par dyrere sæt hvis man vil have det optimale ud af iPod Mini. Der er kun otte timers levetid på batterierne og vejer 104 gram.

I USA koster iPod mini 249 dollar, men der er endnu ikke fastsat nogen dansk pris på enheden, som Apple forventer kommer til Danmark efter sommer.




IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Webanalytiker til digitale løsninger

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Scrum Master
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere