Mindre PowerShot-kamera med mere zoom

Det digitale kamera PowerShot S60 fra Canon byder på fem megapixel, 3,6x optisk zoom og rå billeddata for purister.

Indhold

Det digitale kamera PowerShot S60 fra Canon er afløseren til PowerShot S50. Det er 10 procent tyndere og vejer 40 gram mindre, men har alligevel en opløsning på 5 megapixel.

Linsen er også skiftet ud, og kameraet har nu en brændvidde på 5,8-20,7 mm mod 7,1 - 21,3 mm i PowerShot S50. Det svarer til 28 - 100 millimeter for et 35mm filmkamera. Zoomfunktionen er også forbedret til 3,6x optisk zoom mod 3x på S50.

Også makro-fotografering er blevet forbedret, og S60 kan fokusere helt ned til 4 centimeter mod 10 centimeter med S50, lige som lukkerens hastighed er forbedret og nu spænder fra 15 - 1/2000 sekund.

Canon S60 giver i øvrigt mulighed for at gemme billeder i RAW-format, hvor alle detaljer bevares, som de bliver opfanget af CCD'en. RAW-billeder fylder meget, og derfor er billedbehandlingen også mere langsommelig, og det tager tid før resultatet kan ses på kameraets 1.8" LCD-skærm.

Canon PowerShot S60 afløser S50. Vægten er reduceret med 40 gram og den er blevet 10 procent tyndere.
Man kan selvfølgelig vælge at gemme billeder i JPEG-format, så der bliver plads til flere billeder på CompactFlash-kortet. Billedbehandlingen er også hurtigere med JPEG, og billedet vil blive vist på LCD-skærmen umiddelbart efter at billedet er taget.

Med kameraet følger et hurtigt CompactFlash kort på 32 megabyte. Som ekstraudstyr kan man købe et undervandshus, der holder tæt ned til 40 meters dybde, og kameraet har en ny hvidbalanceindstilling, der tager højde for de anderledes lysforhold.

Af øvrigt tilbehør kan blandt andet nævnes en telekonverter og en fjernbetjening. Canon PowerShot S60 koster 4.999 med moms, knap en krone per pixel.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere